Friday, I'm in LOVE... :)
Fredag, joggis, et glass vin og frihelg :) Trenger sikkert ikke si at jeg koser meg glugg, men det gjør jeg altså :)
I morgen går turen til Tigerstaden for litt interiørshopping med jentene. Spent på hva jeg finner... ;)
Tenkte jeg skulle komme med et aldri så lite snadder- tips til helgekos.
Denne retten bruker jeg normalt som forrett, men den kan fint brukes som kvelds- snacks en herlig lørdags kveld ;)
Den er enkel og rask å lage, og den smaker UTROLIG godt.
GRATINERTE REKER
Ingredienser: (6 personer)
- 100 g spekeskinke, skjæres i strimler
- 200 g renskede reker
- 2 dl creme fraiche
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss tørket dill
- 4 båter finhakket hvitløk (hvis man vil ha det)
- 100 g norwegia ost, rives
- 1/4 ts pepper
Tilberedning:
Bland alle ingrediensene, utenom ost, i en bolle. Fordel massen i ildfaste posjonsformer. (Feks creme brulè- former. Kan også ha alt en stor ildfast form)
Strø ost på toppen.
Stek i 12-15 min på 225 grader.
Serveres gjerne sammen med baguette og litt salat. Spekeskinken gir mye smak, så tomat er blandt annet veldig godt ved siden av.
Enjoy og goooood fredag ;)
Fredag, joggis, et glass vin og frihelg :) Trenger sikkert ikke si at jeg koser meg glugg, men det gjør jeg altså :)
I morgen går turen til Tigerstaden for litt interiørshopping med jentene. Spent på hva jeg finner... ;)
Tenkte jeg skulle komme med et aldri så lite snadder- tips til helgekos.
Denne retten bruker jeg normalt som forrett, men den kan fint brukes som kvelds- snacks en herlig lørdags kveld ;)
Den er enkel og rask å lage, og den smaker UTROLIG godt.
GRATINERTE REKER
Ingredienser: (6 personer)
- 100 g spekeskinke, skjæres i strimler
- 200 g renskede reker
- 2 dl creme fraiche
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss tørket dill
- 4 båter finhakket hvitløk (hvis man vil ha det)
- 100 g norwegia ost, rives
- 1/4 ts pepper
Tilberedning:
Bland alle ingrediensene, utenom ost, i en bolle. Fordel massen i ildfaste posjonsformer. (Feks creme brulè- former. Kan også ha alt en stor ildfast form)
Strø ost på toppen.
Stek i 12-15 min på 225 grader.
Serveres gjerne sammen med baguette og litt salat. Spekeskinken gir mye smak, så tomat er blandt annet veldig godt ved siden av.
Enjoy og goooood fredag ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar