Home Sweet Home

I september 2006 kjøpte vi et flunke nytt hus, men vi kom for sent til å kunne påvirke noe som helst. Huset stod ferdig malt og klart for innflytting.
Det var kjempe DEILIG å kunne flytte inn i et "ubrukt" hus, og det var godt å vite at rør,elektrisk anlegg og isolering var tipp topp.
Men - mange utbyggere tenker ikke akkurat veldig hardt på farge og materialvalg.


Vi startet med å selge det ubrukte, og totalt upraktiske kjøkkenet på finn.no, og satte inn nytt kjøkken. For bedre oppvarming satte vi inn en peis og innstallerte varmepumpe. Badet var stort og tomt. Kun en enkel innredning, en do og et dusjhode montert på vegg. Så vi satte inn badekar, dusjkabinett og snart skal vi skifte til en mer praktisk innredning.

Alle lister/vinduskarmer og dørkarmer var trehvite, og det var også alle tak i 2 etg. Så det var jo bare å ta fatt malekosten. Forstår ikke hvorfor utbyggere ikke bare setter inn ferdigmalte lister, ingen vil jo ha furulister i dag...
Vi fikk også montert spotter i takene i 2 etg, også bygget vi ut terrassen slik at vi kunne sitte 6 stk der uten å tippe utfor kanten... :P


Da alt dette var i boks, startet vi gradvis med å oppgradere rom for rom. Huset hadde nemlig 1 farge i alle rom, og den var sandgul. Har fått erstattet den med nye farger i flere rom, men fortsatt er det mye av den igjen. Og den skal bort etterhvert :)


For flere bilder, se under "Oppussing" eller "Home Sweet Home" i etikettene.

Bloggen er under utforming, bilder kommer :)