Om Husmusa

Jeg er en nordnorsk 31 åring som har forvillet seg sørover. En kjekk østlending kapret mitt hjerte, så foreløpig sitter jeg fast her nede J Jeg bor sammen med han og vår lille skatt som kom til verden i oktober 2012. Livet mitt består for det meste av familie og venner, også har jeg en stor lidenskap for interiør og hjem, og det siste - kakedesign ;)
Er utdannet interiørdesigner og jobber for en kjøkkenprodusent, men er for tiden i barselspermisjon og nyter tiden med solstrålen vår.
 
Jeg er en livsnyter; jeg nyter de små og store gledene, jeg elsker å reise, og jeg koser meg med minnene lenge etterpå. Natur og friluft gir meg energi, men jeg må innrømme at jeg ikke bruker i nærheten av så mye tid der som jeg skulle ønske.

Jeg har vokst opp med mye sport og idrett, og det har alltid vært en viktig del av meg. Fotball, volleyball, badminton, osv... Dessverre avtar aktivitetene med årene, og selv om jeg fortsatt tror at jeg er en 19 år gammel sprek jente med superkondis, flat mage og heftig ballteft, så blir jeg dessverre stadig påminnet om at den tiden har sneket seg lydløst forbi. Men ballgleden er fortsatt stor. J

Jeg har altfor mange hobbyer, som gjør at jeg ikke får gjort nok av alt. Kakepynting, digital scrapping og filmredigering er et område som det går mye tid til. Jeg har alltid vært opptatt av fotoalbum, ettersom jeg liker å bla i dem og leve på minner leeenge.
Jeg redigerer alltid filmene fra ferier eller store begivenheter, og lager DVD- cover som hører til. Disse hobbyene resulterer i årlige album og filmer, og det er sjelden jeg kjøper kort til andre. Jeg lager de stort sett selv.

Ellers vil jeg beskrive meg selv som en positiv person, (som absolutt kan være negativ når det trengs :P), som er utadvent og digger humor. Som nordlending vil jeg påstå at jeg har en ganske allsidig humor. Jeg er stor fan av selvironi og litt galgenhumor gjør alltid hverdagen litt enklere.

Jeg kan si med en gang at dere får ingen low-carb tips av meg her. Jeg eeeelsker god mat og deilige kalorier. Men kanskje dere finner noe annet nyttig her? J

Det var litt om meg - legg gjerne igjen en hilsen når du er innom ;)