tirsdag 1. november 2011

Nytt klesrom?

Etter et par dager på sofaen med kvalme og pjuking omgangssyke, begynner kroppen å føles såpass bra at jeg kan begynne å foreta meg noe i huset. Planen var å legge på plass litt klær etter ferien og rydde på klesrommet.
Jeg satte på Spotify (verdens beste oppfinnelse), dro opp armene og... satte meg på gulvet...?!?
Mens jeg satt der og tittet på klærne innså jeg motvillig at mye noe av klærne som har krympet de siste årene aldri kommer til å bli større, selv om jeg har latt de ligge der i god tro om at en dag... (Burde kanskje gjødslet dem?)
Jeg fant også ut at mye av grunnen til at det fort blir rotete der er fordi det er altfor mye klær der. Og det er de dumme ikke-tro-at-du-er-20-år-lengre- klærne sin feil!
Så da besluttet jeg meg for å slutte å tro, men handle mer klær. Alle ubrukelige klær skal kastes eller gis til Frelsesarmeen. Så det så!Mens jeg (litt lettet over beslutningen) satt der på gulvet og tenkte på alle klærne som nå skulle forsvinne, innså jeg at vi virkelig burde tømt rommet helt og gått gjennom alt. Jeg har jo drøssevis med vesker, belter, sjerf osv og, let's face it, jeg bytter ikke vesker med antrekket slik jeg gjorde før. Jeg kommer ikke lengre hjem med 7 vesker etter en utenlandstur. Og jeg er sikker på at jeg finner noe som enkelt kan fjernes. Har liksom tenkt at det man ikke har brukt løpet av et helt år er ingen mening å ha. Men nå er det tid for "Talk the talk & walk the walk"... Nå skal det ryddes!
Mannen har gjennomgang av klærne sine svæææært sjeldent, så jeg er sikker på at også han finner noe som ikke ser bra ut passer lengre.


Dette er seriøs et bilde fra en utenlandstur i 2004. Til mitt forsvar hadde jeg et par vesker med meg dit, men jeg hadde altså totalt 9 stk vesker med meg hjem.. :/ Veskedilla på en måte...


Og da jeg fant ut rommet skulle tømmes helt, hvorfor ikke gjøre noe med det før vi legger alt tilbake?
Rommet har jo et bedre potensiale...? Her burde det jo males...

Så, etter å ha ryddet ca 2 bukser, tuslet jeg ned til samboeren og la frem min siste plan.
Kunne se av smilet hans at hans syns jeg er litt håpløs, men han gikk helt frivillig (etter litt overtalelse) med på det ;)

Okey - bort med rydding i kveld. Frem med fargekartene.
DET ER JO DETTE SOM ER GØØØY!! :))

En del av meg har lyst å gjøre klesrommet litt sprekt. Jeg er jo en fargeglad person, og et slikt lite rom som sjelden ser dagens lys kan jo lekes litt med? Eller hva?
Hmmm, en fresh gul/grønn farge? Oransje? Eller noe blått?
Samtidig vet jeg at rommet er såpass lite at jeg eeeegentlig burde male det hvitt - så virker det LITT større. Men det er jo litt kjedelig...?Planen for loftstua/kinorommet er at to vegger skal få en blågrå helmatt overflate, mens resten skal males hvitt. Så jeg tror muligens at jeg går for den samme blåfargen på klesrommet (som er i samme etg.) Må jo ha litt sammenheng mellom rommene. Både soverommmet vårt og gjesterommet går i lilla/grått (som også ligger i samme etg), så det kan nok være lurt å holde en rød tråd gjennom flere rom. Er helt i startfasen, så jeg må se litt mer på farger før jeg bestemmer meg.


*Sukk* hadde man bare hatt så stor plass at man kunne lage en sånn innredning...


Har dere laget noen tøffe/kule/flotte/koselige garderober/klesrom?

4 kommentarer:

 1. Så flink du e :-) har sjøl hatt sånne gjennomganger ved flere ganske nylige anledninger... men trur det i tillegg e på tide me det k r i t i s k e øye ;-) Min drøm e å ha en stor romslig garderobe me hyller osv fra gulv til tak. Her skal alle i familiens klær lagres.. og rommet akvakultur være i umiddelbar nærhet av vaskerom, så den prosessen blir kort og ryddig :-) alt av håndduker, sengetoy, gardiner og duker skal oppbevares på samme sted. Æ syns lyse vegger og det sku være åpen garderobelosning, for dæ vil farger i klærne sprite opp rommet ;-) Men som æ har sett til nu kid dæ, så bli du garantert å finn ei løsning som e s t i l i g :-) det her game kan du :-) lykke til !

  SvarSlett
 2. Et slikt rom skulle vi og hatt, må bare bruke den plassen vi har, det er jo så kjekt å få orden!! Gøy å få litt system, vi jobber med saken her og ;)

  SvarSlett
 3. Håpe budskape kom ut, selvom ordlista på htcn virkelig tok over ;-)

  SvarSlett
 4. Hehe, Terese: Budskap oppfattet ;) Klem

  SvarSlett