tirsdag 19. november 2013

Hjemlaget julekalender

Står julekalender på planen deres i år?
Snuppa vår er bare 1 år, så jeg skal ikke ha noe julekalender til henne i år. Syns det er greit at hun skjønner litt mer av hva det er før jeg innfører det, og at jeg kan få forklart at det bare er de 24 dagene i desember. Men neste år skal jeg finne på noe.... Er egentlig mest fan av aktivitetskalender, evt med en liten gave på lørdagene eller søndagene. Tror det fort blir litt overveldende for barn hvis det er gaver hver dag i advent også kommer julaften. Da blir liksom ikke julaften like spennende, og jeg er usikker på om barna setter like stor pris på det de får....
Hvis mi skal få gavekalender etterhvert, tipper jeg at jeg kjøper et sett med feks Lego, og at hun får et par deler hver dag, og tilslutt bruksanvisning med de siste delene. Så kan hun sette sammen det komplette settet til slutt. :)
Hvordan gjør dere det?
 
Da jeg var liten kuttet vi ut julekalender med gaver. Vi fikk tv- kalender/sjokoladekalender, også fikk vi en litt mer ordentlig gave på lillejulaften, i stedet for masse smågaver hele desember.
Vi hadde også en liten vri på overraskelse i julestrømpen, men det skal jeg fortelle om senere ;)
 
Tenkte jeg skulle vise dere en julekalender jeg har laget tidligere, av fyrstikk- esker.
Denne egner seg best som aktivitetskalender hvor man putter lapper i skuffene, eller at det ligger en kalendergave gjemt et sted, og at første ledetråd ligger i skuffene ;)

Den var veldig morsom å lage :)
Håper dere liker den ;)

Re-blogging

 
 
Nå skal jeg fortsette med å lage julegaver.
Ha en finfin tirsdag :D
 
Klem Cathrine

1 kommentar:

  1. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

    SvarSlett