fredag 11. november 2011

Fredag, et glass vin og Bonytt

Denne frihelgen skal nytes sakte... :) Det har vært en del å gjøre på jobb denne uka, så ettermiddagene og kveldene har gått til det. Derfor har jeg ikke fått kommet i gang med malingen på klesrommet ennå. Men i morgen formiddag starter moroa ;) Kanskje jeg har noen bilder å komme med på søndag ;)

I mellomtiden skal jeg synke godt ned i sofakroken under pleddet, fylle litt weiss wine i glasset og nyte fredagskvelden. Tv'en har jo en del å bidra med i dag, og ellers skal jeg suge til meg masse inspirasjon fra Bo Nytt :)Har forresten fått lampa (som jeg egentlig bestilte for å ha på soverommet.) Men det er jo galskap å plassere en så fin lampe på soverommet. Så jeg flyttet Le Klint'ern opp på soverommet, og nå henger Collage Pendelen herskapelig og dingler over spisestua :)Skal ta noen bilder i dagslys.

Slenger med noen bilder av småtteri fra heimen :)
God helg allihopa! :)

1 kommentar:

  1. Sv: Ja, det skal bli spennende å se hvordan det blir hos deg også:-) Artig å forvandle et stygt bøttekott til et anvedelig walk-in:D Måtte henge opp en kles-stang for å prøve litt i går:P

    SvarSlett