fredag 17. august 2012

Loftstua/kinorom, før og etter oppussing

Hei og god fredag :)

På tide å få ut litt bilder i fra loftstua/kinorommet som vi har styra med i vår.
Den er ikke 100% ferdig, men så godt som.
Så da kan dere få se bilder ;)


Kinorekka vår. Skal innrømme at vi sjelden går på kino. Mye mer behagelig å strekke seg ut her :)
Bordet er en skinnpuff med oppbevaring oppi. Der ligger diverse spillkonsoller.


Bjelken i taket skal males sort.
2 vegger har fått en mørk gråfarge, mens resten av veggene er lysegrå. Fargene har en dæsj gult i seg for at de skal bli varme. De nøytrale gråfargene ser kalde og blå ut i det lyset vi har her, så det ville vi ikke ha.


Tidligere var det et furu- rekkverk der det nå står skap.
Dette er T-skap (124,8cm + sokkel) fra HTH kjøkken. Hvit høyglans laminat front med sort eik kant, og sort eik sokkel/foringer. På toppen skal det komme en 10mm sort homogenlaminatplate.
Skapene har hyller til gardiner/duker/sengetøy og filmer, samt hengestenger til å lagre vekk vinter/sommerjakker.
Vi har lagt opp en kontakt inni skapet til høyre, og det skal bores hull i benkeplaten og settes på lokk slik at vi kan trekke ut strømledningene til radioen og til en bordlampe.

Vi syns høyden på skapene er perfekt, for den slipper luft og lys over sånn at ikke trappeoppgangen blir mørk og trang. Samtidig får vi utnyttet plassen under skråtaket så godt som mulig.
På baksiden av skapene har vi satt opp gipsvegg som går i ett med veggen i trappeoppgangen. Alt er selvsagt montert dønn fast så det er trygt for barn å leke her oppe ;) 


Ikke se på stylingen oppå skapet, for den er ikke stylet, rett og slett. Jeg er på jakt etter en tøff bordlampe, også skal det noen freshe lysestaker og en blomst oppå der.
Stilen her oppe er litt maskulin, og det passer fint siden det er et "lekerom" ;)Også til bildet fra hvordan det var da vi flyttet inn...Vi malte det ubehandlede paneltaket og satte inn downlights umiddelbart. Lysene er inndelt i 2 soner og kan styres med fjernkontroll (noe som er veldig praktisk siden vi ofte ser på film i mørket. Slipper da å kave oss frem til lysbryteren ved trappa...)

Da ble det seende slik ut.Og her er et par bilder fra oppussingen denne våren


Vi har også lagt nye gulvlister hvor kablene skjules, ettersom det fort blir en del kabler på et slikt rom.


Sånn har det blitt altså. Vi trives veldig godt med rommet og fargene, og det er veldig deilig med ekstra oppbevaringsplass.

Ha en strålende fredag :0)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar