onsdag 17. april 2013

Borddekorasjonen til dåpen


God kveld :)

Her kommer et innlegg med masse bilder, og noen tips til arrangering av dåp :)
 
Jeg har tidligere blogget om bordkortene som jeg laga i forbindelse med dåpen. Mer om de, samt oppskriften steg for steg finner du HER
 
Temaet som gikk igjen var barnevogner, og fargene var gammelrosa, beige og offwhite.
Invitasjonene så slik ut:Vi hadde kun nærmeste familie og faddere i dåpen, og vi hadde leid et lokale i sjømannskirka.
Jeg var ikke ferdig med pyntingen i lokalet før sent på kvelden, og da jeg i ettertid satte meg ned for å se på bildene, ble jeg ganske skuffa over hvor dårlige bildene hadde blitt.
Men det er lite å gjøre med det nå... :P
 
Her er i allefall noen bilder ;)
Serviettene var i to størrelser og farger.  Jeg brettet de som blomster, og la den lille oppi den store. I midten av den beige la jeg et lite drops med bilde av en barnevogn på... ;)
 
Bildet er hentet fra nettet.
 
 
 
 
Ettersom jeg gjorde litt ut av hver sitteplass valgte jeg å holde midten av bordet enkelt. En beige løper lå på langs, denne kjøpes på metervare på Black Design.
I stedenfor vaser med høye buketter på bordet, valgte jeg å sette ut 3 boller med vann, hvor avklipte blomster fløt i vannet. Jeg brukte en liljetype som hadde litt mørk rosa i seg.
 
 
Bestikket knøt jeg sammen med et gammelrosa blondebånd, og med en grov hyssingtråd festet jeg en liten meny under sløyfen.
Menyen så slik ut:
 
 
 
Jeg hadde også laget et banner som vi hang over kakebordet. Det kommer ikke så godt frem på bildet, men det gikk også i beige og gammelrosa. På hver ende var det et bilde av Hedda som jeg hadde redigert.
 
Her ser dere hvordan det egentlig så ut ;)
 
Gavebordet var pyntet slik:
 

Kakebordet:


Jeg hadde bestilt servietter med bilde av Hedda på til kaffen... :) Og det er det bildet som går igjen mange steder.Jeg forsøkte også å modelere kaketoppen på dåpskaka i litt samme stil :)
 Her er en sniktitt på kakene ;)

Suksessterte, hvor smørkremen er formet som en barnevogn.
Oreo kake som min søster har laget. Hedda og dåpsdato er skrevet med blåbær :)
Sjokoladekake med litt marsipanpynt.
Dåpskaka som jeg laga her kan du lese mer om HER
Deilig marengs blåbærkake og ostekake. :)
Hadde også et par skåler med litt godis stående.
 
Vi innledet dåpen med at Hedda ønsket velkommen. Da hadde vi på forhånd filmet henne da hun "skravla" i ulike settinger her hjemme. Så redigerte jeg en video hvor jeg la på tekst mens hun "prata". En litt morsom og uhøytidelig innledning som falt i smak hos gjestene.
I stedenfor sanger, som mange velger å bruke, hadde vi redigert en liten filmsnutt på ca 8 minutter. Denne var fra oss til Hedda, som viste ultralydbilder, de første bildene av henne og litt bilder/video frem mot dåpen. Med litt fin bakgrunnsmusikk ble det en rørende seanse for gjestene, og det var jo veldig hyggelig :)
Mange av gjestene bor så langt unna og har ikke sett så mye av Hedda, så det var en fin måte å vise de litt mer av henne, samtidig som det blir et fint minne for Hedda å ha senere. 
 
Det var dagens innlegg og bilderas.... :)
 
 
I neste innlegg kommer noen bilder av påskekaka som jeg laga på hytta. Også ligger det litt bilder fra helgas doble babyshower og venter... ;)
 
 
Ha en fin dag.
 
 


 


1 kommentar:

 1. Heisann!
  Nydelig dåpsbord du hadde dekket, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den løperen?
  Og har du lagt ut noe fremgangsmåte på hvordan man bretter serviettene slik?
  Mvh
  Cecilie

  SvarSlett